Valutatrading

Oppdag valutatradingens verden

Valutamarkedet er det største og mest likvide av verdens finansmarkeder, med en daglig omsetning på over USD 4 billioner og attraktive tradingforhold for våre kunder.

Få mer informasjon

Med CMC Markets kan du handle i over 320 valutakryss

Vi tilbyr over 320 valutakryss, automatisert ordreutførelse og ingen megler mellomledd. Du kan trade verdens viktigste valutakryss som cash- eller forward*-kontrakter på vår prisvinnende plattform. Våre valutakryss handles som CFD'er.
*Kun på utvalgte valutakryss

Få mer informasjon

Lave kostnader ved valutatrading

Vi har forpliktet oss til å holde kostnadene ved trading så konkurransedyktige som mulig, og det er derfor våre spreader på valutakryss starter fra 0,7 poeng, med marginkrav fra 0,20 %.

Få mer informasjon


Valutatrading

Vi har utviklet vår prisvinnende* Next Generation plattform for å gjøre valutatrading enda mer tilgjengelig og for å gi våre kunder mer kontroll.

Next Generation plattformen er tilgjengelig på iPhone, iPad og Android™ slik at du kan gå inn på kontoen, plassere ordrer, endre posisjoner og holde deg oppdatert på markedene.

*Kåret til beste online tradingplattform av Shares Awards i 2016.

Over 320 valutakryss

Vi tilbyr over 320 valutakryss, ikke bare fra de mest populære markedene men også et utvalg fra fremvoksende økonomier.Valutakryss handles som CFD'er hos CMC Markets

Våre fem mest populære valutakryss er:

  • GBP/USD (britiske pund mot US dollar)
  • EUR/USD (euro mot US dollar)
  • USD/JPY (US dollar mot japanske yen)
  • USD/CHF (US dollar mot japanske yen)
  • USD/CAD (US dollar mot kanadiske dollar)

Om valutatrading

Valutatrading (FX) er samtidig kjøp av én valuta og salg av en annen valuta.
Når én valuta stiger i verdi, styrker den seg mot den andre valutaen, noe som reduserer verdien av den andre valutaen. Vår Next Generation plattform setter deg i stand til å handle på endringer i de relative kursene på hundrevis av valutaer over hele verden.

Ulikt andre finansmarkeder, befinner ikke valutamarkedet seg på noe fysisk sted og har ingen sentral børs. Det fungerer gjennom et globalt nettverk av banker, selskaper og enkeltpersoner som handler valuta med hverandre.

Valutamarkedet er verdens største finansmarked. Det er i operasjon 24 timer i døgnet og omsetter enorme pengebeløp hver dag. Investorer kan reagere på valutasvingninger forårsaket av økonomiske, politiske og sosiale hendelser på det tidspunkt de inntreffer med valutahandel via CFD trading, uten å måtte vente på at markedet åpner.