Hvorfor handle valuta med CMC Markets?


Vi har over 320 valutakryss

Vi tilbyr over 320 valutakryss, med blant annet forwardkontrakter på de mest populære kryssene i markedet.

 • 0.7_icon_new.jpg

  Våre laveste valutaspreader noen gang

  Våre valutaspreader er meget konkurransedyktige, og starter fra 0,7 poeng. Vi offentliggjør våre typiske spreader på nettstedet hver uke slik at du kan være sikker på at vår prising er konsekvent og transparent.

  Husk at markedene kan gå i mot deg og at tap kan overskride det opprinnelige innskuddet, så du må være sikker på at du forstår risikoene involvert.

 • 0.25_icon_new.jpg

  Våre laveste valutamarginer noen gang

  Med CMC Markets kan du nå handle større valutakryss med et posisjonsmarginkrav på 0,20%. Med en posisjonsmargin på for eksempel €1 000, kan du åpne en valutaposisjon på €500 000.

  Husk at økt gearing kan gjøre både tap og gevinster større. Markedene kan også gå i mot deg og tap kan overskride det opprinnelige innskuddet, så du må være sikker på at du forstår risikoene.

 • desktop_icon_new.jpg

  Prisvinnende* tradingplattform

  Vår prisvinnende* plattform er utviklet med valutatraderen i tankene. Våre mobile tradingapper er tilgjengelig på iPad, iPhone og Android™ slik at du kan følge valutamarkedene uansett hvor du befinner deg. Brukergrensesnittet til våre plattformer er unikt og høyt utviklet. Vi har investert betydelige beløp i hardware og infrastrukturen som understøtter plattformene, for å gi deg en markedsledende tradingopplevelse

 • multiple_currencies_icon_new.jpg

  Store handelsstørrelser

  Vår ordredybde funksjon viser kursdybden, noe som gjør at våre kunder kan inngå mye større handler enn det som er gjennomsnittet i markedet, i bare én handel. Ved handel av større volum leverer vi samme automatiske utførelse som for mindre handler, men med en større spread, som gjenspeiler det økte volumet.

* Kåret til beste online tradingplattform av MoneyAM i 2013