Tradingplattform


Utviklingen til vår prisbelønnede Next Generation-plattform

Siden CMC Markets ble grunnlagt i 1989 har selskapet vært ledende innen online trading. Next Generation-plattformen inneholder over to tiår med bransjeerfaring og byr på de mest moderne løsningene på nett og mobil.

Her er noen av de viktigste egenskapene:

  • 100 % automatisert ordreutførelse
  • Konkurransedyktig og pålitelig Prising
  • Tilassede arbeidsflater
  • Pålitelig plattformytelse
  • Mobile tradingapps
  • Engasjert kundeservice når markedene er åpne

Next Generation-plattformen

Next Generation-plattformen er vår mest avanserte tradingplattform og inneholder et bredt spekter av moderne løsninger for trading på nett og mobil.

Personlig tilpasning

Vi har lagt vekt på å utvikle så mange funksjoner for personlig tilpasning som mulig, slik at hver enkelt kunde handle i en plattform tilpasset egne behov. Du kan organisere dine favorittfunksjoner og verktøy i våre smarte arbeidsflater og lagre inntil fem individuelle arbeidsflater tilpasset dine tradingbehov.

platforms_desktop_global_1-1.jpg

Prisbelønnet* chartpakke

Verktøyet avanserte charts er integrert i plattformen og tilbyr over 80 tekniske indikatorer, sammenligningsgrafer og avanserte graftyper, blant annet Renko-, punkt- og figurgrafer

Avanserte hjelpeverktøy

Plattformens brede spekter av nyhets- og analyseverktøy gir markedsinnsikt i sanntid.

Mobile Tradingapps

Vår CFD-app ble kåret til "Best CFD Mobile Trading App" i 2012-utgaven av Investment Trends UK CFD, FX & Financial Spread Betting Report. Rapporten var basert på vurderinger fra 23 000 investorer og er et vitnesbyrd på hvor vellykket vår mobilteknologi er. Les mer om våre muligheter for mobil handel.

Nettleserstøtte

  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Flash Player slik at du har støtte for Adobe Flex ®-teknologien. Du kan laste ned Flash ved å klikke her.
  • Du får den beste opplevelsen hvis du har lastet ned den mest oppdaterte nettleseren.

*Kåret til Best Online Charts av MoneyAM i 2013