Handler du CFDer allerede?


Enten du er en ny eller erfaren innen CFD-handel gir vår prisvinnende plattform deg flere fordeler:

 • spread_icon_new.jpg

  Konkurransedyktige spreader og kurtasje

  Vi tilbyr konkurransedyktige spreader som starter så lavt som 0,7 punkter for større valutakryss som for eksempel EUR/USD, og kurtasjen starter på 0,04 %. Vi vet at våre kunder setter pris på transparent og konsistent prising så derfor kunngjør vi våre spreader på nettstedet vårt hver uke.

 • desktop_icon_new.jpg

  Pålitelig plattform

  Vi har investert tungt i maskinvaren og infrastrukturen som støtter opp under vår plattform. Dette gjør det mulig å håndtere over én million kurser i sekundet. Selv i turbulente markedsforhold har vi tillit til stabiliteten til plattformen vår.

 • client_focus_icon_new.jpg

  Forpliktet til å yte utmerket kundeservice

  Kundeservice er tilgjengelig for å gi våre kunder omfattende støtte og kan kontaktes på +47 2201 9702 eller på salg@cmcmarkets.no.

 • top_fallers_icon_new.jpg

  Automatisert ordreutførelse og ingen meglermellomledd

  Vi tilbyr automatisert ordreutførelse uten meglermellomledd. Dette betyr at du blant annet ikke vil oppleve at dine ordrer blir avvist under turbulente markedsforhold.

 • activate_icon_new.jpg

  Kontroll av ordreutførelsen

  Alle handler vil automatisk utføres til neste tilgjengelige kurs, eventuelt dersom det er satt en Boundary på ordren vil denne grensen gjøre at handelen enten utføres eller forkastes. Vi har utviklet plattformen slik at våre kunder får så mye kontroll over ordreutførelsen som mulig.

 • top_five_icon_new.jpg

  Prisvinnende* tradingplattform

  Vår pålitelige og brukervennlige Next Generation-plattform inneholder avanserte funksjoner, prisvinnende** chart- og tradingverktøy som man får tilgang til via webplattformen samt iPhone, iPad og Android™.

 • insurance_icon_new.jpg

  Omfattende risikostyring

  Vi har utviklet en helhetlig pakke med funksjoner innen risikostyring for å hjelpe våre kunder å håndtere risiko på en effektiv måte. Via plattformen kan stop loss settes som standard på hver eneste handel. Trailing stop loss, take profit og boundary kan benyttes for å minimere tap dersom kursen går i din disfavør. Risikostyringsverktøyene kan også enkelt redigeres direkte fra diagrampakken.

 • chart_uptrend_indices_icon_new.jpg

  Avanserte charts

  Vår prisvinnende** chartpakke er egenutviklet av erfarne tradere for å innfri alle våre kunders behov. Vi har tatt med et stort utvalg av oscillatorer og tekniske indikatorer for å hjelpe deg med dine egne analyser og trading.

 • pattern_recognition_icon_new.jpg

  Pattern Recognition Scanner

  Vår Pattern Recognition Scanner samler inn data fra over 120 av våre mest populære produkter og varsler deg om potensielle tekniske handelsmuligheter på tvers av flere tidsintervaller. Ved bruk av mønstre som trekanter, wedges og kanaler sammen med vårt eget stjerneratingsystem, oppdateres Pattern Recognition Scanner hvert 15. minutt der man får fremhevet potensielle oppsett for trades. Vi har også inkludert back-testing slik at du selv kan rangere effekten til et spesifikt mønster over et spesifikt intervall på hvert eneste produkt systemet skanner. Vær imidlertid oppmerksom på at Pattern Recognition Scanner kun er ment som generell informasjon og er ikke beregnet på å gi handels- eller investeringsråd. Husk at historisk utvikling og avkastning relatert til en investering ikke garanterer for fremtidig avkastning eller utvikling og bør ikke være eneste grunnlaget for en investeringsbeslutning.

*Kåret til "Best Online Trading Platform" av MoneyAM i 2013 & 2014
**Kåret til "Best Online Charts" av MoneyAM i 2013