CFD trading på din egen måte

CFD-trading og de globale markedene

CFDer gjør det mulig for deg å handle på kursbevegelser i aksjer, indekser, valuta, rentepapirer og råvarer. Du kan tjene penger på både stigende og fallende markeder.

Få mer informasjon

Hvorfor handle CFDer med CMC Markets?

Vi har investert tungt i vår prisvinnende Next Generation-plattform. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder har vi fokusert på utførelse på millisekundet, konkurransedyktige priser og et bredt spekter av avanserte tradingverktøy for å hjelpe deg handle i over 10 000 produkter over hele verden.

Få mer informasjon

Få mer informasjon

Konkurransedyktige spreader og marginer

Vi har forpliktet oss selv til å holde kostnadene forbundet med dine handler så konkurransedyktige som mulig. Vi kunngjør våre typiske spreader hver uke for å sørge for transparent og konsekvent prising.

Få mer informasjon


CFD-handel på Next Generation-plattformen

Vår kunder handler CFDer hos oss på grunn av vår prisvinnende* tradingplattform, vårt brede produktspekter, våre konkurransedyktige kurtasje kostnader og spreader, som starter så lavt som 0,7 punkter.

Differansekontrakter (CFDer)

Differansekontrakter (CFDer) er kontrakter mellom deg og CMC Markets om å betale forskjellen mellom kursen du går inn på og kursen du går ut på i en handel. Den noterte kursen er avledet fra et underliggende aktiva som valuta, aksjer, indekser, råvarer og rentepapirer.

Typer CFDer tilgjengelig

CMC Markets er en av verdens største CFD-leverandører og tilbyr over 10 000 produkter over hele verden, blant annet: